De Druppel

De Druppel Dayspa ligt tussen 2 molens in het mooie dorp Wemeldinge aan de Oosterschelde, het groene hart van Zuid Beveland in de provincie Zeeland. Van onze vriendelijke gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgt u persoonlijke aandacht, vakkundig advies en professionele hoogwaardige behandelingen in de meest pure vorm. Wij werken niet met apparatuur maar investeren in kwaliteit en vakmanschap. Er zijn geen zwembaden en geen openbare saunas, alleen een kleinschalige prive sauna gesitueerd in een aparte vleugel van onze dayspa en niet zichtbaar voor onze overige gasten. 

Onze sfeervolle ambiance is uitermate geschikt voor gasten die op zoek zijn naar privacy en intense rust. Daarom zijn wij zo bijzonder en wordt uw bezoek aan de druppel een unieke beleving. In onze verschillende behandelsalons voor body, facetreatments en workshops gebruiken wij de huidverbeterende producten van Thalion en Thalisens Thalasso Cosmetics op basis van algen en zeewater. Voor de hand, feettreatments en workshops gebruiken wij de wereldwijd bekende O.P.I. producten.In onze make-up studio verzorgen wij dag- avond- en bruidsmake-up en workshops van de make-uplijn Laneche.

Diensten:

Beautybehandeling , Dompelbad , Finse sauna , hammam , Infrarood sauna , Lichaamspakkingen , Make-up , Make-up workshops , Manicure , Massages , Pedicure , Rasulruimte , Restaurant , Rustruimte met open haard , Sauna , Tuinen , Turks stoombad , Voetenbad


Wat zeggen de klanten?

Er werden nog geen beoordelingen geschreven voor De Druppel.
Schrijf nu als eerste een beoordeling!

© Copyright 2015 Wellness-vinden. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie: Alexander Claeys