All People

Professionele schoonheidssalon met ervaren specialisten, waar je even op kunt laden op je vrije ochtend of middag of zelfs in het weekend. Kom ontspannen bij All People. Even een uurtje voor jezelf en geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling, massage of lichaamsbehandeling. Ook kunt u bij All People terecht voor een compleet verzorgde beautydag.

Bij All People ervaart u de intieme sfeer, waar kwaliteit en persoonlijke benadering een grote rol spelen. Wij werken met kwaliteitsprodukten en bieden u behandelingen op topniveau en huidverbetering. En wij zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar.

All People Alkmaar beschikt over drie behandelruimtes. Twee daarvan zijn ingericht als duo-cabine, zodat u desgewenst met twee personen tegelijk behandeld kunt worden. De derde behandelruimte is speciaal ingericht voor de Garra Rufa Foot Spa.

In het saunagedeelte vindt u een Finse sauna, een Turks stoombad en een Infraroodcabine. Naast de sauna's is een rustruimte en loungeruimte met relaxstoelen en er is een aparte ruimte met een snelbruiner.

Diensten:

Ontspannende gezichtsbehandeling, massage of lichaamsbehandeling, Finse sauna, Turks stoombad, Infraroodcabine, snelbruiner


Wat zeggen de klanten?

Er werden nog geen beoordelingen geschreven voor All People.
Schrijf nu als eerste een beoordeling!

© Copyright 2015 Wellness-vinden. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie: Alexander Claeys