Chateau St. Gerlach

Gun uzelf de tijd om lekker te ontspannen. Hierin kan Spa. & Wellness St. Gerlach en hun behandelingen een belangrijke steun zijn. Een onderdeel van Spa & Wellness St. Gerlach is Kneipp Spa. Dit is de enige gespecialiseerde Kneipp Spa in Nederland. De behandelingen die u tot een gehele ontspanning brengen bestaan uit diverse baden, begietingen en massages al dan niet met de toevoeging van kruidenolien. Spa staat voor gezond door water. Na een bezoek voelt u zich als herboren.

Kneipp badproducten zijn heel bekend in Nederland. Velen weten echter niet dat deze kruidentherapie slechts een onderdeel is van de Kneipptherapie. Gezondheid en prestatievermogen staan in deze hectische tijd bij de meeste van u hoog op de verlanglijst. U beseft steeds meer dat een groot deel van de verantwoordelijkheid hiervoor bij uzelf ligt. Kneipp Spa helpt u alvast om zich even te onthaasten.   

De schoonheidsbehandelingen van Sothys zijn een uitstekende aanvulling op de Kneipp behandelingen. Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie. 

Diensten:

Gezichtsbehandeling , Hotstone massage , Lichaamsbehandeling , Make-up , Manicure , Massages , Pedicure , Restaurant , Tuinen , Voetmassage , Zwembad


Wat zeggen de klanten?

Er werden nog geen beoordelingen geschreven voor Chateau St. Gerlach.
Schrijf nu als eerste een beoordeling!

© Copyright 2015 Wellness-vinden. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie: Alexander Claeys